Med ökad efterfrågan på hållbara transportalternativ är en av de största utmaningarna att säkerställa tillgången av laddboxar och laddstationer.

Genom att installera en laddbox hemma eller på arbetsplatsen har du alltid tillgång till snabb och säker laddning av din bil. Som ett ledande företag inom elinnstallationer i Norden är vi väl medvetna om de senaste trenderna och utvecklingen inom branschen, där vi ständigt arbetar med att erbjuda de mest effektiva lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du behöver en elbilsladdare till din privata bostad, din arbetsplats, eller är i behov av större installationer för offentliga platser eller bostadsrättsföreningar har vi den expertis och kunskap som krävs.

Om du är redo att ta steget och investera i tillgången av hållbart drivmedel, tveka inte att kontakta oss på RIKELEKTRO.

Vi hjälper dig med alla dina behov, och ser till att du enkelt kan bidra till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Vi har gjort nästan 2000 elinstallationer i hela norden och det var vår kärnverksamhet från starten 2005, även om vi gått mer och mer över till huvudentreprenad för att kunna ge kunderna trygghet med helhetslösningar och bättre totalekonomi.

Elbilsladdare

Senaste nytt

Till toppen