Retail

Sedan 2007 har vi på RIKELEKTRO levererat ”nyckelfärdiga” butiker till allt från mindre butiker till etableringar av lokaler för de största varumärkena inom svensk detaljhandel.

LED-konvertering

Vi hjälper butiker inom varuhandel och andra typer av fastigheter samt lokaler minska sin energiförbrukning genom att byta ut gammal belysning mot modern LED-belysning.

Vår lösning innebär inte bara en betydande kostnadsbesparing och minskad elförbrukning, utan också en stor förbättring av ljuskvaliteten. LED-lampor har en längre livslängd, vilket minskar underhållskostnaderna och sparar tid. Dessutom är LED-belysning mer miljövänligt än traditionella belysningslösningar.

Elbilsladdare

Med ökad efterfrågan på hållbara transportalternativ är en av de största utmaningarna att säkerställa tillgången av laddboxar och laddstationer.

Genom att installera en laddbox hemma eller på arbetsplatsen har du alltid tillgång till snabb och säker laddning av din bil. Som ett ledande företag inom elinnstallationer i Norden är vi väl medvetna om de senaste trenderna och utvecklingen inom branschen, där vi ständigt arbetar med att erbjuda de mest effektiva lösningarna för våra kunder.

Huvudentreprenör

Vårt koncept har fokus på totalekonomi, trygghet och teknisk spetskompetens. Genom att ta ett helhetsansvar gör vi det enkelt och tryggt för våra kunder. Sedan starten 2005 har vi utfört närmare 300 installationer åt bland andra Åhléns, Gina Tricot , XXL Sport & Vildmark, Kicks och LloydsApotek med flera.

Till toppen