RIKELEKTRO söker ny personal till norska kontoret

RIKELEKTRO söker ny personal till norska kontoret

RIKELEKTRO SØKER SERVICELEDER

RIKELEKTRO er et firma som jobber mot Retail bransjen og utleiere, vi har en stor kunde masse, med mange faste kunder og faste oppdrag. Vi hjelper kunder over hele Norden med større og mindre prosjekter. Vi har kontor i Umeå og Halden, selv om avstanden er stor mellom kontorene har vi tett samarbeid.

Vi søker nå etter en serviceleder til vår bedrift. Vi ønsker å forsterke vårt servicetilbud til våre kunder i Norge og vil derfor ansette en person som har hovedansvar for dette.

Vi trenger deg som er god på koordinering og kommunikasjon. Du må ha interesse for elektrofaget og hele tiden holde deg og service avd. oppdatert på nyheter og kunnskap om økonomi, regelverk for å kunne ta vare på våre kunder på en best mulig måte.

Du kommer til å jobbe tett med dagligleder, prosjektledere og ansatte. Hovedoppgaven din vil være å gi priser, styre jobber, ha kunde kontakt med våre faste kunder og etablere kontakt med nye kunder.

Din evne til å samarbeide er svært viktig. Arbeidsoppgavene er varierte og det kan til tider bli hektiske dager. Du vil bli sentral i forhold til å utvikle og effektivisere vårt arbeid. Dette er en nyopprettet stilling hos oss og du vil derfor delvis være med å utvikle denne stillingen. Det er en stor fordel om du har jobbet i en lignende stilling tidligere, viktig med god datakunnskap, engasjement og kunne både norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, muligheter for å skape sin egen arbeidsplass og muligheter for å videreutvikle både seg selv og firmaet.

Arbeidstedet er i Halden, men man må også regne med reising, da vi er en bedrift med kun reisende montører. Har du lyst til å vite mer om denne stillingen eller melde din interesse, send en mail til Kim Eriksen – kim@rikelektro.com